Kik vagyunk?

Az e-Lock Systems Kft-t két barát alapította, akik informatikai tapasztalataikat nagy nemzetközi vállalatoknál szerezték.

Munkatársaink 10 évet meghaladó tapasztalattal rendelkeznek az IP alapú biztonsági rendszerek fejlesztésében és kivitelezésében. Fő profilunk biometrikus azonosításon alapuló beléptető rendszerek, munkaidő nyilvántartó rendszerek kiépítése.

Legfőbb missziónk a biometrikus technológia megismertetése elfogadottá tétele Magyarországon. Célunk olyan biztonságos és modern beléptetőrendszerek és munkaidő-nyilvántartás kialakítása, mely napjaink legmodernebb technológiájára épül.

Mivel foglalkozunk?

Szeretnénk segíteni a kis- és nagyvállalatok vezetőinek abban, hogy szoftvereink és eszközeink segítségével saját küldetésükre és napi munkájukra tudjanak fókuszálni!
Az olyan folyamatok kezelését, mint a beléptetés, vagy a dolgozók munkaidejének nyilvántartása és feldolgozása bízza  eszközeinkre!

Örömmel mutatjuk be Önnek legújabb, csúcskategóriás eszközeinket, melyek magas szintű biztonságot nyújtanak az Ön cége számára.

Kínálatunkban különböző vállalati- és költségigényeknek megfelelően talál eszközöket, keressen bennünket bizalommal és segítünk a választásban!

2017-től cégünk Franciaország első számú beléptető eszközöket gyártó és szoftverfejlesztő vállalatának hivatalos hazai partnere!

A Bodet nagyvállalat több mint 150 éves tapasztalattal és széles termékskálával rendelkezik az elektronikus technológia piacán. Termékeiket világszerte több, mint 40 országban használják nagy megelégedéssel.

A folyamatosan változó igények kielégítésére törekedve legújabb eszközeik felhasználóbarát érintő képernyővel rendelkeznek, a vállalati célokhoz való igazodás érdekében szoftvereik helyszíni telepítéssel vagy felhő alapú megoldással is rendelhetőek.

A Bodet csoport két ISO minősítéssel büszkélkedik, melyek közül kiemelten fontosnak tartjuk mindannyian, hogy a vállalat a gyártási folyamatok során minimális hatást gyakorol környezetünkre, így büszkén tagjai a "zöld vállalatok" sorának.

  

jelenléti ív