BODET-CSOPORT

Az e-Lock Systems Kft. a több, mint 100 éves múltra visszatekintő francia Bodet vállalat hivatalos partnere!

Testreszabható megoldások

A Bodet-csoport az 1860-as évek óta meghatározó szereplője a piacnak. Paul Bodet ekkor készítette és vezette be a piacra első toronyóráját. Ezt követően egy évszázad alatt olyan ütemben növekedett a vállalat, hogy 5 leányvállalatot is létrehozott Európában, tevékenységi körét pedig kibővítette IT alapú munkaidő nyilvántartó rendszerekkel. Ma a Bodet-csoport több, mint 60 országba exportál termékeket világszerte!

Cégünkről

Az e-Lock Systems Kft. alapítása 2015-ben történt, forradalmi megoldásokkal léptünk piacra a biometrikus technológián alapuló beléptetőrendszerek tekintetében. Megoldásainkhoz egyszerű munkaidő nyilvántartó szoftvert kínáltunk.

2017-ben keresett meg bennünket a Bodet vállalat, és megismerve termékeiket az együttműködés mellett döntöttünk. Kifinomult és teljes mértékben testreszabható megoldásaikkal a Bodet vállalat lenyűgözött bennünket, így büszkén vállaltunk a disztribútori szerepet Magyarországon, Ausztriában, Romániában és Szlovákia egyes területein.

 

Fókusz

Mára cégünk fókuszpontjában a munkaidő nyilvántartás áll. Ügyfeleink között megfordulnak néhány fős mikrovállalatok és több ezer főt foglalkoztató nagyvállalatok is.

Modulárisan felépített szoftverünknek köszönhetően mindenkinek tudunk segíteni minden iparágban, rugalmasan és teljes mértékben a vállalatok büfzséjéhez igazítottan.

 

Kiemelkedő értékeink

100% testreszabható szoftver

A Kelio Munkaidő nyilvántartó és a Kelio Security teljes mértékben integrált megoldásként lefedi az összes, ezen a területen felmerülő igényt. Egy adatbázis. Átláthatóság, és testre szabhatóság jellemzi. Integrálható minden ismert bérszofverrel. 

Támogatás

Az első szintű ügyféltámogatást cégünk végzi, de rendelkezésünkre áll az anyacég folyamatos támogatása is. 30 fejlesztőmérnök és 16 support mérnök kollega segíti a munkánkat Franciaországból.

Díjnyertes terminálok

Interaktív üzenetek a dolgozóknak a terminálon keresztül. Személyre szabható érintőfelület. Minden termékünk európában készül.

HOGYAN CSINÁLJUK?

Általános igényfelmérés

Célok meghatározása

Javítandó területek felkutatása

Érintett osztályok meghallgatása

Részletes terv készítés

Árajánlat

Ütemezés

Teszt időszak

Hatékony működés

kezdhetjük?

Lépjen velünk kapcsolatba és valósítsuk meg céljait közösen!