Kelio XTREM

Por, hőség, fagy, eső?

Eddig elképzelhetetlen volt, hogy ilyen körülmények között okosterminált használjunk a munkaidő rögzítésére, illetve ajtók védelmére, de megérkezett a KELIO XTREM, ami mindennek ellenál.

Beléptetési adatok, tevékenységek rögzítése, távollétek rögzítése és még sok más funkció ebben az új terminálban.

Hálózati működés, illetve sziget alapú egyedülálló működésre is alkalmas. Ebben az esetben egy USB kulcs segítségével szinkronizálhatjuk az adatokat a Kelio szerverrel. Az adatok az USB kulcson titkosítottak, más eszközzel nem olvashatók.

terminál extrém körülmények közé

Kelio Xtrem terminál – ideális megoldás több telephellyel rendelkező vállalatoknak

Központosítani szeretné a munkaidő adatok rögzítését ? Több irodával, gyárral, telephellyel, franchise üzlettel rendelkezik?

Nagyon nagy számú Kelio Xtrem terminál tud csatlakozni ugyanahhoz a rendszerhez (max 1000). Ezek a beléptető terminálok folyamatos kapcsolatot tartanak fenn a Kelio szerverrel és ön minden pillanatban élő adatokat lát.

A Kelio Xtreme beléptető terminál gondoskodik arról is, hogy egy hálózati kimaradás esetén az adatok ne vesszenek el. Áramkimaradás esetén is még sokáig működik beépített akkumulátorával(opció).

Jelenleg nagyon sok cég úgynevezett multi-site struktúrában tevékenykedik. Nekik lehet megoldás a Felhő alapú Kelio szoftverünk, amihez az Xtrem terminál ultra biztonságos (https) és optimalizált módon csatlakozik.  

Olyan helyen dolgozunk ahol nincs hálózat, de szeretnénk a munkaidő adatokat rögzíteni.

Erre a problémára megoldást jelent a Kelio Xtrem:

Építkezések, mezőgazdasági telephelyek, raktárok nem minden esetben rendelkeznek hálózati kapcsolattal illetve interneteléréssel. Ilyen helyeken a Kelio Xtrem sziget üzemmódban rögzíti a munkaidő adatokat, majd egy USB kulcs segítségével ezek az adatok könnyen és biztonságosan szinkronizálhatóak a szerverrel. Nem kell lemondania a munkaidő rögzítéséről ilyen helyzetben sem!

Általában az ilyen jellegű telephelyeken hasznos, hogy az Xtreme terminál tényleg mindennek ellenál- Még az OLED kijelzője is úgy lett tervezve, hogy erős napsütésben is látható. IP65 védelemmel rendelkezik. Olyan robosztus a felépítése, hogy akár gőzborotvával is tisztíthatja.

Garantáltan működik -15 és + 50 Celsius fok közötti hőmérséklettartományban.

munkaidő rögzítés extrém körülmények között
külső ajtó nyitása

Beléptetés, ajtónyitás, biztonság extrém körülmények között is

Amennyiben önnek egy vagy több ajtó nyitására van szüksége, a Kelio Xtrem erre is megfelelő eszköz. Nem számít, hogy egy külső ajtóról beszélünk, amit eső, hó áztat. Lehet ez egy sütöde ajtaja, ahol folyamatos a fóróság. A Kelio Xtreme minden körülménynek ellenál és teszi a dolgát. Eddig is rendelkeztünk olyan eszközzel, ami időjárásálló, de az az eszköz egy sima kártyás terminál volt (rengeteg ilyen van a piacon).

A Kelio Xtrem igazi szintlépés a beléptetés és ajtónyitás terén, mert egy minden időjárási körülménynek ellenálló okosterminál.

Lépjen kapcsolatba velünk

12 + 13 =