Kiemelt ajánlataink

bodet-saa-software-as-a-service

Software as a Service (SaaS)

Miért költene saját rendszerre és infrastruktúrára, ha bérelheti is? Cégünk legújabb SaaS szolgáltatása keretében a Kelio munkaidő nyilvántartó szoftver minden előnyét élvezheti havidíjas konstrukcióban.

24 órás elérést biztosítunk munkaidő nyilvántartó szoftveréhez melyet bármilyen eszközről elérhet interneten keresztül. A felhő alapú megoldás lehetővé teszi, hogy minden egyes funkciót kihasználhasson anélkül, hogy Önnek kellene gondoskodnia az ehhez szükséges infrastruktúráról (szerver, adatbázis, biztonsági beállítások és eszközök).

Maximális biztonságot kínálunk legújabb adatközpontunkkal, melynek segítségével az adatkezelést a legnagyobb biztonsággal végezzük.

Havidíjas előfizetéséhez folyamatos támogatást biztosítunk, frissítéseink és a bővítés lehetősége mindenkor rendelkezésére áll. A napi adatokról minden esetben biztonsági mentés készül, nem kell adatvesztés miatt aggódnia.

Tervezhető és rugalmas megoldást kínálunk, mely mind kapacitás mind funkcionalitás szempontjából együtt növekszik az Ön vállalatával!

Felkeltettük érdeklődését? További információra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

pexels-photo-167300

Bölcsődék és óvodák számára

Ön gyermekgondozó intézmény vezetőjeként maximális biztonságban érzi az Önre bízott gyermekeket? Biztos benne, hogy idegen személy nem juthat be az intézmény területére?

Egy óvodás gyermekek szülei közt végzett online kutatásunk eredménye szerint a szülők 67,4%-a IGEN-nel válaszolt az alábbi kérdésre:

Ön elképzelhetőnek tartja-e, hogy egy teljesen idegen (esetleg rossz szándékú) egyén alár csak pár percet is eltöltsön az óvodában észrevétlenül?
IGEN
67.4%

Az általunk forgalmazott forradalmi terminálok és a hozzá tartozó szoftver segítségével egy olyan rendszert biztosítunk óvodák és egyéb intézmények számára, melyek leveszik a terhet az ott dolgozókról.
A gyermekeket kizárólag az arra jogosult személyek vihetik el, mindig minden pontosan dokumentálásra kerül, és később visszakereshető.
NE KOCKÁZTASSON!

A szülők őszinte válasza így hangzott a fenti kérdéskörrel kapcsolatban:

Elmenne-e gyermeke egy számára idegen de barátságos személlyel ha az illető a nevén szólítaná, esetleg más egyéb privát/családi információja is lenne és azt mondaná „anyukád/apukád küldött”?
LEHETSÉGES
95.3%
A kutatásunk teljes kérdéssora az eredményekkel megtekinthető az alábbi gombra kattintva:

ITT