A beléptetés és munkaidő nyilvántartás területén nem elegendő a törvényi szabályozásoknak megfelelni. A bevezetendő rendszerek esetében a kis méretű vállalkozások számára igen szoros büdzsé mellett kell kiválasztani a megfelelő szoftvert és a hozzá kapcsolódó regisztrációs eszközöket.Tapasztalataink szerint, legtöbbször ez vezet ahhoz, hogy a mikro – vállalkozások „benne ragadnak” a papír alapú jelenléti ívek világában. Való igaz: a több száz főt foglalkoztató vállalatok által használt szoftverek a legtöbb hazai kis méretű vállalat számára megfizethetetlenek, és aránytalanul sokat tudnak ahhoz képest, amelyre szükségük lehet.
Mi akkor a megoldás?

Time Box

Time Box kis méretű vállalatok
Könnyen kezelhető hatékony megoldás!

Munkaidő nyilvántartó szoftver a beléptető terminálhoz jár!

Gondoltunk azokra a cégvezetőkre, akik 100 fő alatti létszámú vállalkozást igazgatnak és szeretnék pontosan látni a bérszámfejtéshez vagy munkaerő létszám optimalizáláshoz szükséges adatokat.

Számukra kínáljuk Time Box elnevezésű szoftverünket, mely a munkaidő nyilvántartáshoz leginkább szükséges funkciókat tartalmazza. Tökéletes átláthatóság és pontos dokumentálás. Természetesen a szoftver alkalmas manuális adatbevitelre is, de a cél minden esetben a be – és kiléptetés automatizálása. Éppen ezért, Time Box szoftverünket egyszerűen kezelhető, érintőképernyős kezelőfelülettel rendelkező beléptető terminálokkal adjuk. 

Termináljaink használata élményszerű. Ujjlenyomat olvasóval ellátott kivitelben is kaphatóak, így amennyiben biometrikus terminált telepítünk Önnek, munkavállalóinak többé a belépőkártyákra sem lesz gondja. 

A beléptetés és a munkaidő nyilvántartás még sosem volt ennyire kényelmes és egyszerű!

Szoftverünk számos riport készítését teszi lehetővé, melyet kinyomtathat, vagy továbbíthat a könyvelő részére az egyszerűbb bérkalkulációt elősegítve. 

Használja vállalkozásának hatékonyság növelésére: a pontos adminisztráció segít elkerülni a félreértéseket és elősegíti a hatékonyabb munkaerő elosztást. 

Bármikor bővíthető a szoftver kapacitása, kívánjuk, hogy szüksége legyen rá, növekedjen dinamikusan!

timebox termiál

Végezetül, van egy hírünk azoknak, akik a költségekre hivatkozva halogatják a munkaidő nyilvántartás és beléptetés megreformálását: a Time Box munkaidő nyilvántartó szoftverünk érintőképernyős terminállal kifejezetten a kis vállalkozások költségvetéséhez igazodik

Tegyen próbára, kérjen további tájékoztatást és árajánlatot!

Kattintson az alábbi gombra vagy keressen egyéb elérhetőségeinken!

Kapcsolatfelvételi űrlap

  • info@e-lock.hu
  • +36 / 30 – 954 5685