Miért költene saját rendszerre és infrastruktúrára, ha bérelheti is? Cégünk legújabb SaaS szolgáltatása keretében a Kelio munkaidő nyilvántartó szoftver minden előnyét élvezheti havidíjas konstrukcióban.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

24 órás elérést biztosítunk munkaidő nyilvántartó szoftveréhez melyet bármilyen eszközről elérhet interneten keresztül. A felhő alapú megoldás lehetővé teszi, hogy minden egyes funkciót kihasználhasson anélkül, hogy Önnek kellene gondoskodnia az ehhez szükséges infrastruktúráról (szerver, adatbázis, biztonsági beállítások és eszközök).

BIZTONSÁG
100%
FOLYAMATOS ELÉRÉS
7/24
100%
RUGALMASSÁG
100%

Maximális biztonságot kínálunk legújabb adatközpontunkkal, melynek segítségével az adatkezelést a legnagyobb biztonsággal végezzük.

Havidíjas előfizetéséhez folyamatos támogatást biztosítunk, frissítéseink és a bővítés lehetősége mindenkor rendelkezésére áll. A napi adatokról minden esetben biztonsági mentés készül, nem kell adatvesztés miatt aggódnia.

Tervezhető és rugalmas megoldást kínálunk, mely mind kapacitás mind funkcionalitás szempontjából együtt növekszik az Ön vállalatával!

Felkeltettük érdeklődését? További információra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot.


KAPCSOLAT