Szolgáltatások

 

Tanácsadás

Személyes megbeszélés keretein belül megvizsgáljuk az Ön igényeit. Elsődleges feladatunk meghatározni azokat a „problémákat” amelyekre Ön megoldást szeretne találni.
Összevetjük igényeit a kínálatunkkal – ez alapján tudunk javaslatot tenni a megoldásra alkalmas eszközökről.

Bizonyos kirívó esetekben előfordul az is, hogy nem mi vagyunk megoldás az Ön számára.

Helyszíni felmérés és rendszertervezés

Az általános igény felmérést követően legkésőbb szükségessé válik egy helyszíni találkozó. Ennek különösen nagy jelentősége van abban az esetben, ha komplett, több belépési pontos rendszert kell kiépítenünk.

Lényeges információk amelyekre szükségünk lehet: áramforrások, belső hálózat kiépítettsége (ha van), épület tervrajz (nem minden esetben), belépési pontok száma (amelyeket a rendszerbe kíván vonni) és típusa, antipassback funkciók szükségessége.

Telepítés

A komplett rendszertervet mérnök és informatikus kollégáink segítségével készítjük el a lehető legrövidebb időn belül. A telepítés napját előre egyeztetjük Önnel, annak érdekében, hogy az erre legalkalmasabb időpontban történjen.

Általában elmondható, hogy a telepítés a normál munkamenetet nem – vagy csak kis mértékben zavarja (minimális zaj). A telepítést igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül elvégezni, és rögtön beüzemeljük az eszközöket. A felhasználásról a kijelölt munkatársaknak (elsősorban a rendszer későbbi adminisztrátorainak) oktatást tartunk a használat módjáról, és segítünk megejteni az első felhasználók felvételét.

Fontos tudni, hogy – bármennyire igyekszünk a pontos előzetes felméréssel elkerülni – a telepítés során bármikor váratlan helyzetbe ütközhetünk, ami megnövelheti a telepítés idejét. Például váratlan vezetékek, tervrajzon nem jelölt későbbi átalakítások, stb.

7/24 órás ügyfélszolgálat és támogatás és helyszíni garancia

Teljes mértékben igazodunk az Ön igényeihez. Többféle támogatási csomagunk közül választhat a zavartalan üzem biztosításának érdekében. Esetleges meghibásodás esetén azonnal rendelkezésre áll egy csere eszköz, amennyiben a helyszíni javítás nem megoldható.


Keressen bennünket:  info@e-lock.hu

Műszaki / informatikai kérdések: +36/30 565 3511
Tájékoztató és árajánlat kérés:  +36/30 698 9714 ; +36/30 954 5685